Nyheder

 

27

Forsøg med busrute på Enghaven

18.10.2018

Som en forsøgsordning vil der fra mandag d. 22. oktober blive etableret tre faste busruter fra Enghaven.

Bussen vil køre i alle hverdagene med to afgange om formiddagen og en afgang om eftermiddagen.

Bussen kører til forskellige destinationer i Horsens via afd. Ravnebjerg, afd. Vendepunktet i Elbæk og afd. Hansted Kloster.

Ledige stillinger

11.10.2018

OK-Centret Enghaven søger to social- og sundhedsassistenter til natarbejde - gerne med psykiatrisk erfaring

Se mere her.

Ledig stilling: Vi søger Danmarks bedste ernæringsassistent til OK-Centret Enghaven

24.09.2018

Vi søger Danmarks bedste ernæringsassistent til OK-Centret Enghaven


Er du faglært ernæringsassistent og har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks dygtigste medarbejdere, og kan du se dig selv som en del af et hold af travle og stolte madhåndværkere, der producerer velsmagende mad af gode råvarer, så er det dig vi søger. Læs mere her.

Koncert med Frank Clifforth på Hansted Kloster

05.09.2018

Frank Clifforth, der bl.a. er kendt for sin optræden i X-Factor 2016, giver en intimkoncert i kirkerummet på Hansted Kloster

torsdag d. 4. oktober kl. 19 - 20.30.

Franks budskab er, at det med håb, tro, vilje - og med hjælp fra de rette mennesker - er muligt at forandre sit liv.

Koncerten tager udgangspunkt i det liv, Frank lever og har levet og omhandler både det barske men også det gode og det smukke.

 

Koncerten er for beboere, pårørende og medarbejdere.

Der er en ledig stilling på afdelingen Ravnebjerg

29.08.2018

OK-Centret Enghaven

søger en:

Sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, pædagog eller ergoterapeut med psykiatrisk erfaring til
afdeling Ravnebjerg


Vi søger en ny medarbejder fra den 1. oktober til OK-Centret Enghaven, afdeling Ravnebjerg. Stillingen er tidsbegrænset i et år. Arbejdstid: 30/37 timer dag-aften.

Se mere her.

Enghaven flot repræsenteret på årets kvindeløb i Søvind

19.08.2018

Enghaven blev repræsenteret af ikke mindre 8 kvinder - både beboere og medarbejdere - fra Ok-centret Enghaven og dets afdelinger. De havde en skøn dag i Søvind og flere af dem var endda så heldige at vinde præmier på deres startnummer.

Ny Tilsynsrapport

31.07.2018

Enghaven har modtaget en ny tilsynsrapport som godkender brugen af Elbæk højskole som genhusningssted for Vendepunktet og vurderer at Enghaven kan bevare sin kvalitet i ydelserne også efter den store brand den 22.7.18. Se rapporten her.

Afdelingen Vendepunktet er nu genhuset

26.07.2018

Afdelingen Vendepunktet er nu genhuset på Elbæk Højskole, Elbækvej 47. Vi har været så heldige at Elbæk Højskole stod ledigt og at Region Midt har været behjælpelige med at vi kunne leje os ind her. Elbæk højskole rummer faciliteter og lejligheder der svarer til vore behov. Vi har pr. dags dato indsendt ansøgning til Socialtilsyn Syd om godkendelse til at vi kan benytte Elbæk Højskole som hjemsted for afdelingen Vendepunktet indtil Enghaven er genopbygget. Vi forventer at det tager ca. 1 år. Når nu ulykken er sket, har det vist sig optimalt at vi kan flytte en hel afdeling på een gang. Dette betyder at vi relativt hurtigt kan etablere en normal hverdag.

Vi arbejder lige nu med den psykologiske debriefing af beboere og personale.

Man kan se en række artikler fra Horsens Folkeblad omhandlende branden og genhusningen her.

Brand på Enghaven

23.07.2018

Brand på OK-Centret Enghaven den 22.7.2018

Vi er i den ulykkelige situation at vi har haft en stor brand på Enghaven.

OK-Centret Enghaven, var søndag aften kl. 18.55 brudt i brand. I løbet af natten til mandag, blev branden helt slukket.

2 af beboelsesfløjene er brændt ned, mens resten af Enghaven står fuldstændigt intakt. Takket være en koordineret indsats er ingen beboere eller personaler kommet alvorligt til skade. I alt er 40 beboere og 15 ansatte blevet evakueret og har overnattet på hotel Opus i Horsens.

Allerede mandag eftermiddag kan de fleste beboere vende tilbage til Enghaven, som i den nærmeste tid kører med højeste beredskab. De beboere der ikke kan vende tilbage til Enghaven lige nu, genhuses midlertidigt på Elbæk højskole, som for tiden står ledigt. I praksis vil det sige at afdelingen Vendepunktet fra og med onsdag den 25.7 for en stund bor i Elbæk, ca. 3 kilometer fra Enghaven.

Brandvæsnets indsatsleder roser personale og beboerne for deres rolige og effektive handlen, hvorved kun et personale kom lettere til skade.

Branden efterforskes som påsat og én person er sigtet, fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet.

Det er selvfølgelig en meget ulykkelig situation for alle og især de beboere der har mistet deres hjem og alle ejendele.

Enghaven vil selvfølgelig i den kommende tid have ekstra fokus på brandsikkerhed og den psykologiske bearbejdning af den voldsomme hændelse, hos både beboere og personalet. Vi takker i samme ombæring alle de involverede for deres indsats og måde at takle denne ubehagelige situation på. Ligeledes takker vi for den hjælp og forståelse vi har mødt fra det omgivende samfund. Bl.a fra naboer, præsten i Søvind, Røde Kors i Horsens, borgmester Peter Sørensen og Region Midtjylland.

Vi kan desuden oplyse at vi gør alt hvad der står i vores magt for at afhjælpe de uundgåelige gener der er for de berørte borgere.

Hvis du/I har spørgsmål til situationen er I velkomne til at kontakte os.

Se interview på TV2-Øst med OK-Fondens direktør Paul Erik Weidemann.

Vi vil løbende opdatere og informere om nyt her på hjemmesiden.

Der er en ledig stilling som fysioterapeut på Enghaven

28.06.2018

Fysioterapeut 37/ t/uge søges til OK-Centret Enghaven
09-07-2018

 

 

Vi går i flok
ikke i takt...
Enghaven har modtaget CSR mærket 2017