Nyheder

 

10

Ledig stilling som økonomimedarbejder

16.01.2018

OK-Fonden søger økonomimedarbejder

til OK-Centret Jelling Have

OK-Centret Jelling Have, et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud under OK-Fonden, søger en økonomimedarbejder med sekretærfunktioner. Du skal i samarbejde med dine kollegaer på vore andre bosteder forestå de administrative samt regnskabs- og lønmæssige opgaver.

Stillingen er på 37 t/uge og ønskes besat snarest.

Læs mere om stillingen her.

Ny runde af ”Projekt kørekort” starter i januar 2018!

21.12.2017

Som beboer på OK-Centret Enghaven eller på OK-Centret Jelling Have bliver det nu igen muligt at erhverve sig et kørekort som en del af behandlingen.

Formålet med projektet er, at kørekortet skal være med til at understøtte, at beboeren på sigt kan blive selvforsørgende. For at komme i betragtning til et kørekort er det en betingelse, at beboeren har det mål at komme i arbejde som chauffør på OK-Centret Enghaven eller på OK-Centret Jelling Have.

Projekt kørekort er tidligere afholdt 2 gange og i alt 24 beboere har på denne måde betydeligt forbedret deres chancer for selvforsørgelse.

Julekoncert 2017

13.12.2017

Traditionen tro blev der afholdt en julekoncert med Enghavens brugerband Recover. Pga. sygdom var besætningen reduceret til en trio, men de klarede selvfølgelig opgaven i fin stil.

Udover bandets bidrag til en hyggelig eftermiddag blev der sunget fællessang og serveret æbleskiver og gløgg.

 

Vælgermøde på Enghaven

07.11.2017

I forbindelse med det kommende kommunalvalg afholder Ok-centret Enghaven vælgermøde onsdag den 8.11 2017 kl. 19.00 - 21.00.

Mødet er for Enghavens beboere såvel som for Søvinds øvrige borgere.


Vi ser frem til en spændende aften hvor der vil blive rig mulighed for at stille skarpe spørgsmål til de fremmødte byrådskandidater.


Enghaven vil være vært med kaffe og kage.
Alle er velkomne og der vil efterfølgende være mulighed for rundvisning på Enghaven.

Du kan se invitationen her

Enghaven har haft uanmeldt tilsyn den 9.8.2017

20.09.2017

Læs den nye flotte tilsynsrapport her.

OK-Fonden opstarter STU forløb på Harresø Kro

13.09.2017

Se artikler i Vejle Amts Folkeblad omkring opstart af STU forløb på Harresø Kro:

OK-Fonden fortsætter driften af Harresø Kro

STU forløb på Harresø Kro

Der er kommet en ny tilsynsrapport

27.06.2017

Enghaven har haft uanmeldt tilsyn i marts 2017 og anmeldt tilsyn i maj 2017, specielt med fokus på afdelingerne Hansted Kloster og Ravnebjerg. Herudover var der fokus på temaerne "Sundhed og trivsel" og "Organisation og ledelse". Det er der kommet en meget flot rapport ud af, hvor Enghaven scorer topkarakteren 5 på samtlige temaer. Man kan se rapporten for det uanmeldte tilsyn her.

Rapporten for det tilmeldte tilsyn er her.

Enghaven omtalt på sitet "Samfundsdesign"

30.03.2017

Enghaven har længe haft fokus på effektmåling, dokumentation i samarbejde med brugerne og brugernes adgang til egne data. Læs mere her på sitet Samfundsdesign.

Rapport om musikterapi

27.03.2017

Enghaven har fået lavet endnu en rapport af en af de behandlingstilgange vi benytter, denne gang musikterapi. Denne rapport følger op på 2 tidligere rapporter om NADA øreakupunktur og Systemisk tilgang. Rapporterne beskriver hvilke metoder vi benytter, hvilken evidens vi har for at bruge dem og ikke mindst, hvad siger vore egne beboere om den anvendte metode.

De første 2 rapporter er skrevet af Dennis Skaarup Mortensen, den 3. er skrevet af Eric Ballowitz.

NADA rapport

Systemisk rapport

Rapport om musikterapi

Enghaven har modtaget CSR mærket

24.03.2017

For 3. år i træk har Enghaven har modtaget CSR mærket.

Det er vi meget stolte og glade over!

Enghaven har modtaget CSR mærket, som en anerkendelse af at vi er en socialt ansvarlig virksomhed.

CSR mærket gives til virksomheder, som løfter et lokalt socialt ansvar.

Virksomheden opfylder flere af følgende kriterier:

-Stiller virksomheden til rådighed for ledige, som har brug for et job eller uddannelsesafklarende forløb.

-Tilrettelægger arbejdet, så der tages højde for de særlige behov, som nogle medarbejdere kan have.

-Sikrer et godt arbejdsmiljø og en arbejdspladskultur, der forebygger
nedslidning af medarbejderne.

Som borgmesteren skriver:

Tillykke med CSR-mærket 2017!
Det er med stor fornøjelse, jeg på vegne af HORSENS ALLIANCEN kan ønske dig og din virksomhed et stort tillykke med HORSENS ALLIANCENS CSR-mærke 2017.
I HORSENS ALLIANCEN VIL VI GERNE SIGE TAK. Tak, fordi du og din virksomhed tager et socialt ansvar og spiller en aktiv rolle i vores lokalsamfund. Med CSR-mærket fremhæver vi virksomheder, som er med til at skabe et rummeligt arbejdsmarked i Horsens. Et arbejdsmarked, der giver mennesker, som står på den anden side, en mulighed for at få en fod indenfor.
VI LØFTER STADIG I FLOK. Vi oplever, at der er stor interesse for CSR-mærket igen i år. Det viser os, at der er en stor velvilje blandt erhvervslivet til at tage ansvar, og samtidig at CSR spiller en større rolle i moderne virksomhedsledelse. Det ønsker vi i HORSENS ALLIANCEN at bakke op om og understøtte virksomhederne i.
HORSENS ALLIANCEN ANBEFALER DERFOR EN CSR-STRATEGI. De største fordele opnås, når det sociale ansvar bliver en del af hele virksomheden. Det skaber tryghed og bedre trivsel blandt medarbejdere, når de oplever, at deres arbejdspladser er rummelige og anerkender, at forskellighed er en styrke. Derfor håber jeg, I vil bruge CSR-mærket i jeres kommunikation og inspirere andre til at følge jeres eksempel.
Jeg glæder mig også til at kunne offentliggøre samtlige virksomheder, der modtager årets CSR-mærke på BusinessHorsens' årsmøde d. 23 marts. 2017.
Med venlig hilsen
Peter Sørensen
Borgmester i Horsens Kommune og formand for HORSENS ALLIANCEN

 

 

Vi går i flok
ikke i takt...
Enghaven har modtaget CSR mærket 2017